Invitasjon til araberhestcup

ARABERHESTCUP 2020

Vi inviterer alle araberhesteiere, oppdrettere og -brukere til å bli med i Araberhestcup 2020.
Araberhestcup er et tilbud til medlemmene i Norsk Araberhestforening. Man konkurrerer om poeng i ulike disipliner; utstilling, distanse, sprang, dressur, feltritt. Dersom andre grener er representert i NAHF, vil vi gjerne ha med disse i cupen, men trenger innspill til poengberegning. I tillegg premieres Årets Allroundaraber, Årets Araberhestpromotør, Årets Oppdretter og Årets Junior.

Se statutter på vår hjemmeside www.araberhest.no under menyvalget Araberhestcup. Målet med cupen er å få samlet og vist frem de flotte representantene for rasen når man deltar på stevnearenaer i Norge. Gjennom å vise frem bredden og mangfoldet tror vi at flere får øynene opp for den flotte brukshesten vi har, og kanskje de velger en fullblodsaraber neste gang de skal kjøpe seg hest. Vi ønsker også å øke andelen norskregistrerte hester, og medlemmer i foreningen. Ved påmelding får man poeng for årets deltagelse. Ved påmelding etter 1. juli 2020 vil man få poeng begrenset til 3 måneder bakover i tid. Påmelding gjør du pr mail til resultater@araberhest.no. Påmeldingen må inneholde navn og reg.nr på hest, navn på promotør (rytter/utstiller), samt fødselsdato for juniorer. Ønsker du å melde deg inn i Norsk Araberhestforening? Send mail til kasserer@araberhest.no eller gå inn på vår hjemmeside www.araberhest.no og meld deg inn via link på hjemmesiden.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.