WAHO Trophy

WAHO-TROPHY

WAHO-Trophy er en æresbevisning som skal gis til en araberhest som selv eller gjennom sine avkom har vært en verdig ambassadør for rasen. Trofeet som er gitt av WAHO (World Arabian Horse Organization) skal gis ut en gang i året som vandrepris til en spesielt utvalgt araberhest. Dette er et unikt og verdifullt kunstverk som det er en ære å få.


ZANTOS 

(Blue Chap x Zaana)
Født: 1987
Eier: Bjørg A. Hals
Oppdr: Guri Hårstad By
Selv om Zantos er en liten hest, bare 145 cm i mankehøyde er han likevel en stor hest. Zantos og Bjørg har vært Norges mestvinnende par innen western i mange år. Av 160 starter har de 101 førsteplasser, 36 andreplasser, 12 tredjeplasser og 5 fjerdeplasser. Zantos er nå pensjonert fra konkurranser innen toppniva og skal være læremester for Bjørgs datter.

ZantosZantos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.