Invitasjon til Araberhestcup 2024 – NAHF 50 år!

I 2024 fyller Norsk Araberhestforening 50 år! I den anledning vil vi underveis i cupen trekke tilfeldige vinnere blant de påmeldte som vil motta fine premier. Alle deltakere vil premieres med deltakerrosetter. Bli med oss å feir NAHFs 50-års jubileum!

Alle araberhesteiere, oppdretter og -brukere inviteres til å bli med i NAHFs årlige Araberhestcup. Cupen er et tilbud til medlemmene i Norsk Araberhestforening, der man konkurrerer om poeng i ulike disipliner; utstilling, distanse, dressur, sprang og feltritt. Dersom andre grener er representert blant NAHFs medlemmer vil vi gjerne ha med dere også! Følgende kategorier premieres med pengepremie:

  • Årets Araberhest
  • Årets Araberhestpromotør
  • Årets Oppdretter

Les fullstendige statutter i dokumentet nedenfor.

Påmelding gjøres til resultater@araberhest.no
Merk! Påmelding registreres ikke før medlemskontingent for 2024 er betalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.