Kalenderbilde mars – Rima Ballerina

Foto: Monica Iselin Evang

Hver måned fremover ønsker vi å publisere historien bak bildene i kalenderen vår.
Nummer tre ut er mars og bildet av Rima Ballerina (f. 2019, AJ Nayal x Pacha’s Zevita) tatt av Monica Iselin Evang. Les hennes egne ord:

Ballerina er føllet jeg alltid drømte om. Min fine hoppe, Pacha’s Zevita blandet med den helegyptiske hingsten AJ Nayal, sønn av Al Ayal AA. Hun fikk det beste fra begge sine foreldre, og alle på stallen syntes hun så ut som et lite rådyr. Men hun var slett ikke et enkelt føll! Hun hadde et rått temperament. Ikke slem, men utrolig sta og egenrådig. Hun fikk navnet Ballerina etter den aller første araberen jeg eide. Jeg endte med å selge henne fordi en dame falt så veldig for henne, men Ballerina er helt klart en hest jeg angrer på at jeg solgte. Hun lever nå på Hadeland sammen med sin halvsøster, og er den vakreste hoppen jeg har avlet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.