Velkommen til Araberhestcup 2023

Vi inviterer alle araberhesteiere, oppdrettere og -brukere til å bli med i Araberhestcup 2023.

Araberhestcup er et tilbud til medlemmer av Norsk Araberhestforening. Man konkurrerer om poeng i ulike disipliner; utstilling, distanse, sprang, dressur og feltritt. Dersom andre grener er representert i NAHF, vil vi gjerne ha med disse i cupen, men trenger innspill til poengberegning. I tillegg premieres Årets Araberhestpromotør. Se statuttene nedenfor eller på vår hjemmeside www.araberhest.no under menyvalget Araberhestcup.

Målet med cupen er å få samlet og vist frem de flotte representantene for rasen når man deltar på stevnearenaer i Norge. Gjennom å vise frem bredden og mangfoldet tror vi at flere får øynene opp for den flotte brukshesten vi har, og kanskje de velger en fullblodsaraber neste gang de skal kjøpe hest.

Vi ønsker også å øke andelen norskregistrerte hester, og medlemmer i foreningen.

Påmelding gjøres pr mail til resultater@araberhest.no. Påmelding må inneholde navn og reg.nr. på hest, navn på promotør (rytter/utstiller), samt fødselsdato for juniorer.

Ønsker du å melde deg inn i Norsk Araberhestforening? Send mail til leder@araberhest.no eller gå inn på vår hjemmeside www.araberhest.no og meld deg inn via link på hjemmesiden.

Lykke til!

Med Vennlig Hilsen
Styret i Norsk Araberhestforening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.