Arabercup 2015 resultater

Resultatet i Araberhestcupen 2015 er nå lagt ut. Det er fantastisk å se hvor stor oppslutning cupen har fått. Hele 54 hester og 22 ryttere har meldt seg på. Dette er vi meget godt fornøyd med. Vi vil gjerne få gratulere alle med fjorårets resultater, samt gi en ekstra oppmerksomhet til de høyst plasserte.

Årets Allroundaraber 2015 ble Elliot des Alpes, oppdretter Belgia, eier Inge Sørensen og Lene Hammeren. 2. plassen gikk til SR El Patron, oppdretter Stutteri Rine, eier Oda Ravn Bern. 3. plass gikk til Fuster Fayhyun, oppdretter Spania, eier Guro Larsson.

Årets Araberhestpromotør 2015 ble Lene Hammeren. Gjennom året har hun deltatt i flere grener med sine arabere og fått vist frem vår flotte rase på flere arenaer. 2. plassen gikk til juniorrytter Annbjørg S. Holm. Hun har startet sprang. 3. plass gikk til Guro Larsson. Hun har også startet flere ulike grener.

Vi vil gjerne takke alle som har deltatt i cupen og vært med på å vise frem vår flotte rase rundt forbi på ulike konkuransearenaer. De tre høyst plasserte mottar pengepremier. I tillegg får de 7 høyst plasserte en brodert shabrak. Vinnerene vil bli kontaktet.

Full resultatliste finnes under menyvalget Araberhestcup.

Elliot Des Alpes (BE) og Lene Hammeren.

Vinnere av arabercupen 2015, hest og rytter. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.