WAHO TROPHY

WAHO-TROPHY

WAHO-Trophy er en æresbevisning som skal gis til en araberhest som selv eller gjennom sine avkom har vært en verdig ambassadør for rasen. Trofeet som er gitt av WAHO (World Arabian Horse Organization) skal gis ut en gang i året som vandrepris til en spesielt utvalgt araberhest. Dette er et unikt og verdifullt kunstverk som det er en ære å få.


El Assuan (“Krølle”) VM__06.jpg

El Assuan (“Krølle”) er etter Lancers Sahm (EG) og under Qatana (DK)  (senere eid av Stutteri Rine), født i 1994 og oppdrettet av Sjur Svabo på Soma, ved Sandnes.

Krølle har til tross for sine "skavanker" (galler, tette neseganger og kun et øye) utmerket seg godt som distanse hest hos fam. Gutubakken. Det har nå (2009) vært gjort forsøk på å pensjonere ham, men han har nok fått tur og trening litt for mye "i blodet"  og vil så gjerne være med. Går nå kortere distanser.
Dubai_2005_156.jpg
Meritter:

Norgesmester  2002
Norgesmester  2004
Norgesmester  2006 (Lag)
Norgesmester  2006 (junior/Yr)
Norgesmester  2008

VM kvalifisert 2 ganger.  Ledet VM Aachen 2006 etter 3 runde, men gikk ut etter 4 runde.  Flydd til Dubai for å delta 2 ganger (2003 og 2005)

Pappa_2.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.