Regler og statutter

Regler og statutter for NAHF Futurity Cup 2009-2011

10 bedekninger blir auksjonert ut ved hjelp av automatisk auksjon. Det vil være en auksjon per bedekning/hingst og alle auksjonene vil være åpne på samme tid.

Alle bud er bindende og man må være myndig for å by. Siden Futurity Cup har som formål å fremme norsk avl av Araberhest er auksjonen kun tilgjengelig for medlemmer av NAHF bosatt i Norge.

Når vinner av budrunde på den enkelte hingst har innbetalt beløpet til NAHF, vil NAHF sende bedekningskontrakten, undertegnet av hingsteeier, til vedkommende. Deretter blir det en direkte kontakt mellom vedkommende og hingsteeier, vedr. bedekningen, tidspunkt, etc.

Kontrakten mellom hingsteeier og vedkommende regulerer alle forhold vedr. bedekningen og NAHF har ikke noe juridisk ansvar. Standardkontraktene blir lagt ut så snart som mulig.

NAHF vil stå til tjeneste med råd og veiledning hvis dette trengs.

De som får tilslaget fra auksjonen betaler ingen påmeldingsavgift til cupen. Minstepris i auksjonen er satt til kr 7000,-
Hvis noen ønsker å bedekke med hingster fra årets hingteliste til normal bedekningsavgift, vil påmeldingsavgift til cupen være kr 3000,-
Alle medlemmer kan få delta i cupen med bruk av andre hingster. Påmeldingsavgift vil i dette tilfelle være kr 3000,-

Auksjonene starter lørdag 28. mars kl. 21:00 og avsluttes lørdag 4. april kl. 21:00.

NB! Alle utgifter i forbindelse med bedekninger dekkes av hoppeeier. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.