Bli med i Araberhestcupen!

Konkurrer om poeng og premier - bli med i den årlige Araberhestcupen

I 2024 fyller Norsk Araberhestforening 50 år! I den
anledning vil vi underveis i cupen trekke tilfeldige vinnere blant de påmeldte
som vil motta fine premier. Alle deltakere vil premieres med deltakerrosetter. Bli
med oss å feir NAHFs 50-års jubileum!

Alle araberhesteiere, oppdretter og -brukere inviteres til å bli med i NAHFs årlige Araberhestcup. Cupen er et tilbud til medlemmene i Norsk Araberhestforening, der man konkurrerer om poeng i ulike disipliner; utstilling, distanse, dressur, sprang, feltritt og Working Equitation (WE). Dersom andre grener er representert blant NAHFs medlemmer vil vi gjerne ha med dere også! Følgende kategorier premieres med pengepremie:

Hensikten med Araberhestcupen er å samle og vise frem de flotte representantene for rasen når man deltar på stevner i Norge. Ved å vise frem bredden og mangfoldet tror vi at flere får øynene opp for den flotte brukshesten vi har, og kanskje velger de en fullblodsaraber neste gang de skal kjøpe hest. Foreningen ønsker også å øke andelen norskregistrerte hester og medlemmer i foreningen.

Alle norskregistrerte fullblodsarabere kan delta i den årlige Araberhestcupen. Promotør må være medlem av Norsk Araberhestforening for å delta. For å oppnå premiering som oppdretter, må oppdretter være medlem av Norsk Araberhestforening. Påmelding gjøres per mail til resultater@araberhest.no.
Påmelding må inneholde:

Er du ikke allerede medlem i Norsk Araberhestforening? Trykk her for å lese mer om de ulike medlemskapene, priser og innmelding. Les mer om poengberegning og premiering i statuttene og se tidligere resultater via lenkene nedenfor.

Kan vi hjelpe deg?

Kontakt Norsk Araberhestforening via e-post, per telefon eller send oss en melding via vår Facebook-side. 
Benytt lenkene nedenfor for kontaktinformasjon:

Organisasjonsnummer 992 649 631
Kopirett 2021 © Norsk Araberhestforening