Norsk Araberhestforening

 
  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Informasjon

Informasjon i forbindelse med Futurity Cup auksjon 2009.

NAHF satser igjen i år på automatisk auksjon. Dette vil gjøre auksjonene tilgjengelige hele døgnet uavhengig av webmaster.

Hva må til for å få mulighet til å by ved auksjonen?

  • Man må være medlem av NAHF og bosatt i Norge.
  • Man må ha tilgang på Internett.
  • Man må ha registrert seg som webbruker på websidene.
  • Webmaster må ha lagt bruker inn i gruppe som gir rettigheter for å by ved auksjonene.

Når disse kriteriene er oppfylt kan man følge link som vil komme på forsiden og også på denne informasjonssiden. Man vil da komme direkte til den pågående auksjonen.
Når man kommer inn på auksjonen vil man se en del informasjon om auksjonen, deriblant tidspunkt for auksjonsslutt, siste bud og minste bud man kan legge inn. Her er det også en boks hvor man skriver inn beløpet man ønsker å by. Når budet er lagt inn klikker man på "Gi bud" og en ny side blir lastet hvor man blir bedt om å bekrefte at man ønsker å by det beløpet man skrev inn.

Har man lagt inn et bud vil man få privat melding på forumet og e-post direkte om noen byr høyere.

Har du ikke tilgang til Internett under auksjonen kan du ta kontakt med Webmaster for likevel å kunne være med.

NB! Husk at dere MÅ være registrert som webbruker og lagt inn i gruppen med rettigheter for å få mulighet til å by via websidene. Jeg anbefaler derfor at dere registrerer dere så snart som mulig. Om det skulle være noe problemer med registrering av bruker, ta bare kontakt med meg, enten på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller på telefon: 997 80 000 (etter 16:30).

Auksjonene er satt opp slik at om det kommer inn bud etter 20:55 avslutningsdagen vil auksjonen forlenges med 5 minutter fra siste bud, og så med 5 minutter fra eventuelle bud etter dette. 

Siri Hagen
Webmaster NAHF

 

pornfiles